La Ruta 66

amb Ford Mustang

Molts creuen que recórrer una ruta històrica com la 66 requereix un vehicle històric o almenys un amb classe i estil. Malgrat la demanda, l'oferta de vehicles especials de quatre rodes és bastant limitada. El problema és que durant el llarg hivern americà la demanda cau a zero.

És possible aconseguir un Ford Mustang?

Com segurament ja heu vist, molt pocs dels portals habituals de reserves ofereixen aquesta classe de cotxes. Si n'heu trobat un, ja arriba una altra sorpresa: no es pot reservar un model determinat. Les agències d'internet amaguen aquest fet darrere de formules com "Ford Mustang o similar". El significat de 'similar' és cosa d'interpretació de la companyia, no del client. Fins al moment de la recollida sabreu quin cotxe us tocarà. Diria que no hi ha més d'un 70% de probabilitats que realment serà un Ford Mustang. Si toca un "similar", podeu tenir la sort que us donin un Chevrolet Camaro o un Dodge Charger. Però també pot ser un descapotable poc gloriós com un Chrysler Sebring. Fins i tot, les companyies poden arribar a interpretar "similar" com a 'gamma alta' i presentar-te qualsevol limusina no descapotable de Lexus o Cadillac. Si un no vol començar el viatge dels seus somnis amb una gran decepció, cal estar conscient de l'existència d'aquesta mena de polítiques. I que a més, havent signat les condicions generals amb la reserva, les companyies no deixen marge per a reclamar.

Com puc millorar les meves possibilitats d'obtenir un Mustang?

Doncs, per a aconseguir el cotxe dels teus somnis has de tenir sort. Pots augmentar les probabilitats, reservant amb antelació, sobretot per a la temporada de vacances. Una altra opció - encara que sigui poc pràctica - és afegir un parell de dies de flexibilitat. Potser l'endemà hi haurà disponibilitat d'un vehicle més atractiu. Evidentment, això és jugar la ruleta i impedeix la possibilitat de reservar hotels i planejar l'itinerari al detall.

Estic decidit. Com el puc reservar?

Si esteu conscients dels riscos, estem disposats a gestionar la vostra reserva. Treballem amb un majorista alemany molt fiable. Podem oferir el servei com a gestió administrativa i de traducció, no d'agència de viatges. Significa que no gestionarem reclamacions. És justament per la por a reclamacions que la majoria de plataformes d'internet ha exclòs els cotxes descapotables.

Quin cost tendrà el lloguer d'un descapotable?

A primera vista, el lloguer per a un parell de setmanes sembla sortir a uns 800 Euros. Però les ofertes sovint no inclouen la taxa de devolució en un lloc diferent al lloc de recollida, habitualment uns 400 Euros, ni una bona quantitat de taxes addicionals i impostos que s'acaba pagant a la devolució. També cal pagar uns 10 Dòlars addicionals per dia de lloguer per a l'assegurança d'un segon conductor. Cal llegir la lletra petita. Podeu calcular amb un total de 1.600 Euros per a dues setmanes de lloguer.

 

Amb un Ford Mustang per la Ruta 66 El Ford Mustang ha estat en producció contínuament des de 1964. S'ha fabricat unes 10 milions d'unitats.
Chevy Camaro La competència va copiar el concepte amb models com el Chevy Camaro, el Pontiac Firebird o el Dodge Challenger.
Route 66 amb cotxe descapotable Ford va anunciar el llançament d'una versió elèctrica anomenada Mustang Mach-E. La sortida al mercat està prevista per al 2021.
Chevy Camaro i Motos en New Mexico Hi ha un nou museu dedicat a la història del Ford Mustang a les afores de Charlotte, North Carolina.