Austràlia

en moto pel cinqué continent

Austràlia és el continent de les mil meravelles: la Gran Barrera de Coral, una de les cultures humanes més antigues, una flora única en el món i una fauna autòctona que compta amb els emblemàtics cangurs, coales, dingos i el famós Diable de Tasmània.

La nostra ruta ens portarà de Melbourne a Brisbane, passant dues nits en la capital cultural Sydney. Prendrem carreteres secundàries, passant per pobles petits, muntanyes, selves i platges, visitant res menys que 14 parcs nacionals.


Distància total: 3.400 km
Mitjana diària: 275 km
Dies de viatge: 16
Preu per persona: 3.890 € + vol + moto
Provincies creuades: Victoria, New South Wales, Queensland
Propera sortida: a determinar

les motos

Hi ha disponibitlitat d'una gran varietat de models de BMW, Yamaha, Honda, Suzuki i Harley Davidson.

Llocs Destacats

Melbourne, punt inicial de la ruta por Austràlia en moto.

Melbourne

La segona ciutat del país ens dóna la benvinguda amb un aire patrici i colonial. Pujarem a la torre més alta de la ciutat per a aconseguir una visió general, després passarem el dia entre el mercat més antic del país, el barri vietnamita, les elegants mansions i els gratacels.

La preciòsa carretera de la costa de Victoria.

Great Ocean Road

Una ruta espectacular ens portarà per la línia de la costa meridional entre extenses platges arenoses i quilòmetres de penya-segats. L'atracció més famosa és una sèrie d'espectaculars pinacles rocosos anomenats Els Dotze Apòstols.

viatge en moto per Austràlia.

Grampians National Park

Creuarem l'immens parc nacional, replet de muntanyes, boscos, penya-segats i cascades. Amb sort podrem veure coales o cangurs salvatges, a més de delectar-nos en els seus nombrosos miradors.

Creuarem els Alps australians en moto.

Els Alps Australians

Seguint una ruta espectacular de corbes sense igual, passarem pel costat de la muntanya més alta del continent, el Mont Kosciuszko que arriba als 2.228 metres.

vistes panoràmiques  espectaculars des de la pasarel·la Illawarra Fly

Illawarra Fly

Una passarel·la de mig quilòmetre de llarg ens portarà en altures de 30 metres pels cims dels arbres del bosc temperat humit. La visita culminarà amb la pujada a una torre de manera espiral des d'on gaudirem de fantàstics paisatges.

La costa del Mar de Tasmania

Mar de Tasmania

Dels cims del continent serpentejarem cap a la costa de l'estat de Nova Gal·les del Sud. Una etapa plena de pobles petits i vistes precioses de la mar, ens portarà a la capital cultural i ciutat més coneguda del país.

Sydney, la major ciutat del continent australià

Sydney

Dedicarem tot un dia a la famosa metròpoli. Evidentment veurem la famosa Òperai creuarem el pont sobre el port. Pujarem els 293 metres fins al mirador de l'emblemàtica Centrepoint Tower per a contemplar la panoràmica de la glamurosa ciutat.

En moto per les muntanyes blaves

Les Muntanyes Blaves

Les Blue Mountains ens esperen amb cascades i espectaculars vistes panoràmiques. La cadena de muntanyes té el seu nom per una lluentor blava que es veu des de lluny a causa de les evaporacions dels boscos d'eucaliptus.

El cangur és el símbol d'Austràlia

La Vall Hunter

Passant pel Parc Nacional de Wollemi arribarem a la Vall de Hunter, el centre i l'origen de la producció vinícola australiana; visitarem un celler i provarem els vins locals.

Grans carreteres per paisatges magnífics

Great Dividing Range

Creuar la Gran Serralada Divisòria amb moto és pura diversió. El seguit de corbes sembla interminable i les vistes són espectaculars. La cadena muntanyenca s'estén per més de 3.500 quilòmetres pels tres estats que visitem.

Brisbane, destinació final del viatge amb moto per Austràlia

Brisbane

Acabem la ruta en la tercera ciutat del país, la capital de l'estat de Queensland. Un transbordador ens portarà a l'Illa de Fraser, la major illa de sorra del món. Compta amb boscos plujosos, llacunes i dingos salvatges.

Platges paradisíacs a l'est d'Austràlia

La Gran Barrera de Corall

Passat 13 dies amb moto hi haurà la possibilitat d'afegir uns dies per a descansar a la platja. Podeu explorar la Gran Barrera del Coral, nedant, bussejant o fent una excursió en barqueta.

Els Costes

Preu base per persona (hotels, guia, organització, vehcle de servei, IVA): 3.890 €
Lloguer de moto segons model entre 1.460 i 2.440 €
Vol (segons aeroport de sortida, aerolínea i de la antelació de la reserva): entre 1.000 i 1.300 €
Suplement d'habitació individual: 900 €


El mapa de la nostra ruta en moto per Austràlia