Contacte i Qui som

a Rumbo 66 - Cruzando Continentes

Cruzando Continentes és una agència de viatges unipersonal amb seu a Olot, província de Girona, especialitzada en viatges per carretera. Des de l'any 2008 organitzo viatges moteres en grup i rutes personalitzades. Fins ara he portat vint-i-sis grups per carreteres americanes, sense cap accident - toquem fusta. Al llarg dels anys he explorat 46 dels 50 estats dels EUA. Em falten Alaska, Hawaii, Delaware i Dakota del Nord. Algun dia cauran també!

Acompanyo personalment als grups com a guia en un minibús, portant l'equipatge de tots. El vehicle té seients per a tots els viatgers i serveix també per a trasllats entre hotel, aeroport, lloguer de motos i per a visites guiades a les grans ciutats.

A part del bon funcionament de l'organització i el contingut turístic, l'element social em sembla essencial. L'objectiu principal és que tots gaudeixin al màxim i que es creïn noves amistats per a tota la vida.

Vaig néixer a Alemanya al 1967 i he dedicat mitja vida a viatjar. Porto 23 anys vivint a la província de Girona. He publicat cinc guies de viatge en alemany, entre elles una de la Ruta 66 i una altra de la Ruta del Pacífic. Parlo castellà, català, alemany, anglès, francès i una mica de rus.

Em podeu contactar sempre pel mòbil 637 747 839 o per e-mail rumbo@rumbo66.cat. Les visites personals han de ser concertades. Sóc agent de viatges però no del tipus botiga, ja que no venc viatges d'altres operadors, ni creuers, ni estades a les platjes del carib.

A part de les rutes amb moto organitzo viatges temàtics en grups petits. Són viatges d'autor, itineraris que he dissenyat per a explorar determinats temes històrics i culturals. Per exemple, ofereixo un recorregut per a conèixer la història i el present dels indis Sioux, Cheyenne i Shoshone a Wyoming, Montana i Nebraska. També hi ha rutes musicals com la del So de la Costa Oest entre Seattle, San Francisco i Los Angeles. Finalment organitzo també viatges de senderisme com la dels Parcs Nacionals del Nord-oest. Són experiències úniques que no trobareu en cap programa dels grans operadors. Explorarem llocs molt remots i poc coneguts. El món ofereix molt més que els catàlegs del turisme massificat!

Jens Wiegand - Cruzando Continentes - Rumbo66 viatges en moto

Jo mateix ;-)
Trobareu les meves guies a Amazon, però només amb alemany.

Guia de la Ruta 66

La meva Guia de la Ruta 66, ara en cinquena edició, editorial Conbook, Neuss.

 

La meva guia de la Ruta del Pacífic

La Guia de la Ruta del Pacífic, actualment en quarta edició, editorial Conbook, Neuss.

 

Viatjant en moto pels Estats Units

La meva Guia d'Israel i Palestina, en segona edició, editorial Trescher, Berlín.

Rumbo 66 en la premsa

Fes clic en cada imatge per llegir el reportatge en format pdf.

Diari El Segre, reportage sobre Rumbo66 - Viatges en Moto, Gener 2021

Diari El Segre 24/01/2021

.

Reportatge en la revista MotoViva sobre un viatge en moto per la Ruta 66 amb Rumbo 66

Revista MotoViva, Núm. 87, Juny 2011

 

De Barcelona a Chicago, reportatge en Motoviva sobre la Ruta 66 en Moto

Revista MotoViva, Núm. 88, Juliol 2011

 

Resúm d'un reportatge sobre Rumbo 66 en el Diari Ara, del 19 d'Octubre 2015

Diari Ara, 19/10/2015