La Ruta de la Música Americana

vibrant al ritme de blues, folk, country i rock'n'roll

En aquesta ruta, els amants de la música americana gaudiran com a nens. Seguim els passos de Bob Dylan i Prince a Minneapolis i els de Chuck Berry i Miles Davis en St. Louis. A Nashville ens creuem amb gairebé totes les estrelles del country, Memphis ens espera amb els orígens d'Elvis. Una mica més al sud va néixer el blues i segueix molt viu en ciutats petites com Greenville o Clarksdale. Nova Orleans finalment ens saluda amb les seves influències culturals franceses i del Carib.
Duració: 15 díes
Distància total: 2.750 km
Mitjana diària: 250 km
Preu per persona: 2.995 € + vol + moto
Motos disponibles: Set models de Harley Davidson
Estats creuats: Minnesota, Wisconsin, Iowa, Illinois, Missouri, Kentucky, Tennessee, Mississippi i Louisiana
Propera sortida: a determinar

Llocs Destacats

Minneapolis, la ciutat de Prince y Bob Dylan

Minneapolis

La major urbs de l'estat de Minnesota gairebé amaga els orígens de Bob Dylan però des de fa poc els estudis de Prince estan oberts al públic. Des d'aquí baixem per la vall del riu Mississipí.

Highway 61 - la ruta del Blues

Highway 61

Al seu àlbum "Highway 61 revisited", Bob Dylan va erigir un monument a la històrica carretera, també anomenada "blues highway". En la bonica ciutat de Hannibal, Tom Sawyer i Huckleberry Finn ens acorden de la nostra infància.

Chuck Berry, un dels músics més famosos de Saint Louis

St. Louis

La ciutat de Chuck Berry, Ike Turner, Milers Davis i Scott Joplin té un gran llegat musical. Compta amb una animada zona de vida nocturna i fins i tot un passeig de les estrelles a l'estil Hollywood.

Visitem la destil·leria de Jim Beam a Kentucky

Kentucky

Sovint passat per alt, l'estat de Kentucky marca la frontera cultural entre nord i sud. Louisville dedica dos grans museus al boxador Mohammed Ali i al beisbol. A poques milles podem aprendre com Jim Beam fabrica els seus destil·lats.

Nashville, la meca de la música country

Nashville

Gairebé totes les atraccions turístiques estan relacionades amb la música country. Hi ha música en directe dia i nit. A les afores trobem la tomba de Johnny Cash, però les seves cançons segueixen molt vives a Nashville.

Memphis, ciutat de Elvis i el moviment pels drets civils

Memphis

Per a molts, visitar la casa-museu d'Elvis en Graceland és obligatori. A més dels estudis de Sun Records i el famós carrer Beale amb bandes tocant gairebé les 24 hores del dia. La casa natal d'Elvis es troba a uns 170 km en Tupelo.

El delta del Blues en l'estat de Mississipí

El Delta del Blues

Al sud de Memphis s'estén la zona on va néixer el blues. Hi ha diversos museus dedicats als seus protagonistes com a B.B. King o Robert Johnson. En Clarksdale, l'actor Morgan Freeman és propietari d'un club de blues.

Nova Orleans, el bressol del Jazz

New Orleans

L'encantadora ciutat en la desembocadura del Mississipí està sempre bullint. El llegat francès està molt palpable, també en la cuina local. En Bourbon Street hi ha música en directe totes les nits.

El Cost al Detall

Preu base per persona (hotels, guia, organització, vehcle de servei, IVA): 2.995 €
Lloguer de moto segons model entre 1.295 i1.890
Vol (segons aeroport de sortida, aerolínea i de la antelació de la reserva): entre 800 i 1.100
Suplement d'habitació individual: 730 €
Consulta la secció "Preguntes Freqüents" per a tota la informació pràctica sobre els nostres viatges.

Mapa de la ruta de la música americana en moto