Més Viatges

amb moto

Us presento aquí més propostes de rutes amb moto. Algunes, com la Ruta Costa a Costa Sud, les fem de tant en tant en grup. Unes altres estan pensades per a fer-les per compte propi. Nosaltres us podem assessorar i gestionar totes les reserves de motos, hotels i vols. Si sou un grup d'amics us podré preparar un pressupost per a un viatge guiat.
Desafortunadament, en aquests moments no podem realitzar ni la ruta per Israel-Palestina ni El Dakar. Actualment no existeix lloguer de motos a Israel que pugui garantir la disponibilitat d'almenys sis motos. En el cas de la ruta per l'Oest d'Àfrica el conflicte del Sàhara Occidental impedeix creuar la frontera de Mauritania. Espero que la situació torni a canviar aviat.

Llocs destacats

Beale Street Memphis, Tennessee, bressol del Rock'n'Roll

American Music Highway

Un viatge per les capitals de la música americana: Minneapolis, St. Louis, Nashville, Memphis, Nova Orleans i el Delta del Blues. Escoltarem Blues, Country, Folk, Jazz i Rock'n'Roll en directe cada nit.
Els cactus Saguaro en Arizona

Costa a Costa Sud

Seguim la costa del Golf de Mèxic i després creuem el desert de Sonora. Destaquen Miami, Nova Orleans, el centre de la NASA a Houston, Austin i Sant Diego.
Yellowstone, un dels molts punts al•lucinants de la Travessia de les Rocoses

La Travessia de les Rocoses

Per carreteres poc transitades creuem diverses cadenes muntanyenques. Un somni per tots els que es volen allunyar de les masses. De Seattle a Denver per Yellowstone i molts parcs nacionals.
Florida, una destinació per a anar amb moto tot l'any

Florida - El Tròpic Americà

L'única ruta que es pot fer a l'hivern en acceptables condicions. Des de Miami a Daytona, Cap Canaveral, Orlando, Tampa i Key West. Una excursió en hidrolliscador ens permet observar al•ligators i tortugues en els profunds aiguamolls.
Austràlia en Moto

L'Est d'Austràlia

De Melbourne a Brisbane per les carreteres més boniques de costa i interior. Inclou dues nits a Sydney i quantitat de parcs nacionals. Descobrim grans capitals, pobles miners i la flora i fauna d'un continent extraordinari.
Creuar el Sàhara - la gran aventura en moto

El Dakar

El viatge més aventurer segueix els passos del famós ral•li pel Marroc, el Sàhara Occidental, Mauritània i el Senegal. Seguim la línia de la costa atlàntica i creuem el Sàhara de nord a sud per a arribar al tròpic.
La Mar Morta, la depressió geogràfica més profunda del planeta

Israel i Palestina

Coneixerem la realitat del conflicte palestí de primera mà però també gaudirem de ciutats especials com Tel Aviv, Jerusalem i Haifa, del desert del Nègueb, del Mar Roig i de la Mar Morta.
Canadà i Alaska amb Viatges Agama

Canadà i Alaska amb "Fly and Drive"

Recomanem també els viatges de la nostra agència amiga i col•laboradora “Agama”, amb seu a Barcelona. Ofereix gran quantitat de rutes guiades i autoguiades per Amèrica del Nord. Són especialistes de Canadà i Alaska.