El Coast to Coast

la màxima ruta motera de Nova York a San Francisco

Els 6.000 quilòmetres de l'Atlàntic al Pacífic representen el màxim viatge que es pot fer als Estats Units. Hi ha molts itineraris diferents, però la ruta que hem dissenyat serà difícil de superar en termes de varietat i valor turístic. Les ciutats de Nova York i San Francisco són úniques; el monument del Mont Rushmore i el Parc Nacional Yellowstone també ho són. A part dels llocs famosos llistats a baix, en descobrirem molts altres de curiosos com la casa natal de John Wayne o el major àrea de servei per a camions del món, totes dues en l'estat de Iowa. Intentaré una altra vegada a organitzar un menjar a la casa particular d'una família amish, en aquest moment no puc garantir l'èxit. Altres moments fascinants seran un espectacular rodeo a Wyoming i el passeig per la denominada "carretera més solitària d'Amèrica". A més trobarem molts escenaris de pel•lícules de Hollywood, música en directe i paisatges preciosos i variats. Un viatge únic.

Distància total: 6.050 km
Mitjana diària: 432 km
Preu: per persona 4.495 € + vol + moto
Motos disponibles: vuit models diferents de Harley Davidson
14 Estats creuats: Nova York, Nova Jersey, Pennsylvania, Ohio, Indiana, Illinois, Iowa, Nebraska, Dakota del Sur, Wyoming, Montana, Idaho, Nevada, Califòrnia
Propera sortida: del 2 al 21 de Juny 2024

Llocs destacats

CNova York, punt inicial de la Ruta Costa a Costa en Moto

Nova York

Ens quedarem dues nits a la capital cultural del món. Encara és poc, però si algú vol arribar uns dies abans, organitzarem l'estada sense cost addicional.
Taughannock Falls, al bonic nort del estat de Nova York

Upstate New York

Els preciosos paisatges al nord de l'estat queden a l'ombra de la metròpolis. Poca gent s'imagina paisatges verds entre llacs i cascades, vinyes i muntanyes. Ens deixarem sorprendre per la seva bellesa i visitarem el lloc del festival de Woodstock.
Visitarem les impactants cascades del Niàgara

Les Cascades del Niàgara

No són les més grans però sens dubte les cascades més conegudes del planeta. Tindrem temps suficient per a gaudir de l'espectacle de tots els angles. Fins i tot travessarem la frontera canadenca.
Parc Nacional Badlands en la ruta de costa a costa

El Parc Nacional Badlands

Escenari de la pel·lícula "Ballant amb Llops", el parc nacional es presenta com una estranya barreja d'immenses praderies i grotesques formes d'erosió.
L'impressionant Monument del Mount Rushmore

Mont Rushmore

Pocs europeus arriben a aquest lloc remot, tot i la seva fama. L'entorn de les Muntanyes Negres és d'una bellesa extraordinària , i el monument mateix també. Malgrat el seu pes patriòtic, és una obra d'art excepcional, per les seves dimensions i per l'eina principal de la seva creació: la dinamita.
Devils Tower, Wyoming, una de les grans atraccions del nostre viatge amb moto

Devils Tower

No sorprèn que la "torre dels diables" és un lloc sagrat per als nadius. Però els Lakota, Kiowa, Cheyenne i Sioux relacionen llegendes molt diferents amb la impressionant columna basàltica. Steven Spielberg va ubicar aquí la seva pel·lícula "Encontres a la tercera fase".
A Wyoming assistirem a un rodeo espectacular

Rodeo a Wyoming

En realitat, el rodeo no és un esport, sinó una exposició de les habilitats professionals dels vaquers. Veurem una competició en directe a Wyoming, l'estat "cowboy" per excel·lència. Excitació i diversió estan garantides. Hi he assistit cinc vegades, i és realment impressionant.
Yellowstone National Park

Parc Nacional Yellowstone

Passarem dues nits al primer parc nacional de la història, més gran que el País Basc. La gegantesca caldera volcànica és realment al•lucinant, conté més de la meitat de tots els guèisers del món i una gran varietat de fenòmens geotèrmics.
Bisó americà al parc nacional de Yellowstone

Fauna Salvatge

Segur que veurem búfals salvatges i gossets de les praderes de prop. Però en les zones remotes que creuem també podrem veure ants, uapitís, marmotes, óssos bruns, óssos grizzly, serps de cascavell i porcs espí.
Shoshone Falls, una de moltes cascades a l'estat d'Idaho

Cascades

Al desconegut estat d'Idaho trobarem diverses cascades precioses com aquestes, les "Shoshone Falls". Creuarem terres volcàniques i boscos profunds i pararem en un poblat perdut on es va retirar Stephen King per a escriure la novel·la "Desesperació".
Lake Tahoe, Califòrnia

El Llac Tahoe

Enmig de cims de la Serra Nevada que superen els 4.000 metres d'altitud, trobem aquesta preciositat de llac alpí, més profund que la Mar Bàltica. L'entorn recorda a Suïssa o Bariloche. És aquí on van rodar la sèrie "Bonança" encara que poques vegades es veia les aigües del llac.
San Francisco - destí final de la Ruta Costa a Costa amb moto

San Francisco

La sèrie "Els Carrers de San Francisco" va marcar la nostra imatge d'Amèrica. Avui dia, el crim està gairebé vençut, i la majoria dels hippies que es veu al carrer són turistes. Però la ciutat més liberal dels Estats Units manté el seu esperit i és el lloc ideal per a acabar un grandiós viatge.


El cost del viatge al detall

Preu base per persona (hotels, guia, organització, vehicle de servei, IVA): 3.895 €
Lloguer de moto
Harley Davidson Street Glide / Road Glide Grand Touring Edition 4.222 €
Street Glide / Road Glide 4.050 €
Heritage Softail Classic 3.994 €
Vol (segons aeroport de sortida i antelació de la reserva): entre 900 i 1.200 €

Suplement d'habitació individual: 1.650 €
Consulta la secció "Preguntes Freqüents" per conèixer tota la informació práctica sobre els nostres viatges.
Baixa't la fitxa tècnica del viatge en format pdf per a imprimir la informació pràctica. Disponible en breu.

El mapa de la nostra Ruta Coast to Coast
El mapa del nostre itinerari en moto per la Route 66

El vídeo del viatge a l'Agost 2018Costa a Costa en Moto: De New York a San Francisco - Agosto 2018 from Rumbo 66 on Vimeo.